Οι κατεξοχήν εποχές για τους γάμους και τις βαπτίσεις είναι όλες οι άλλες, εκτός του χειμώνα.

Τον χειμώνα γίνονται αποδεδειγμένα, οι λιγότεροι γάμοι, ενώ οι βαπτίσεις είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Γιατί να μην είναι ένας χειμωνιάτικος γάμος, πρόκληση για να μείνει αξέχαστος! Πλεονεκτήματα που καταλήξαμε μετά από εμπειρία:

i) οι χειμερινοί γάμοι θεωρούνται off season άρα το κόστος διαφέρει σημαντικά

ii) το καλοκαίρι τυχαίνουν ημερομηνίες που είναι κλεισμένες με δύο ή και τρεις γάμους με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες να μην είναι ιδανικές για το ζευγάρι

iii) οι καλεσμένοι πολλές φορές είναι ‘κουρασμένοι’ από τα πολλά events του καλοκαιριού και προτιμούν τις διακοπές τους από το να παρευρεθούν στο μυστήριο. Ενώ τον χειμώνα βλέπουν το γεγονός σαν ένα party που δεν θέλουν να χάσουν με τίποτα!

iv) δεν έχετε άγχος με τον καιρό! Έχει κρύο και το γνωρίζεται εξαρχής! Άρα δεν προβληματίζεστε με την εξωτερική διακόσμηση της εκκλησίας αλλά ούτε και με τον χώρο που θα φιλοξενήσει το party σας.

v) υπάρχουν τόσες επιλογές λουλουδιών τον χειμώνα που σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις με τις αποχρώσεις τους.

Ο χειμώναςείναι μια υπέροχη εποχή και η αναζήτηση ζεστασιάς και συντροφικότητας φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Όποιον μήνα κι αν αποφασίσετε να παντρευτείτε, ο γάμος σας θα είναι ξεχωριστός!